Categories: Nyheter

Reiseinspirasjon på Instagram – Skandinavia edition

Instagram er definitivt det beste sosiale mediet av dem alle. Du velger helt selv hvem du vil følge og hvilke bilder du vil se, og uansett hva du er interessert i så bringer Instagram inspirasjon. Vi hos Hotelspecials er selvfølgelig interessert i reise. Og derfor er 80 prosent av de vi følger reiserelatert – de resterende 20 prosentene er matrelatert. Vi liker spesielt godt å se på bilder fra Skandinavia som kan inspirere oss til vår neste ekskursjon her i nord. Derfor har vi lyst til å dele våre fem favoritter med dere slik at dere også kan bli inspirert til å oppleve nye steder i Skandinavia!

1. @wisslaren

Christoffer Collin er en svensk instagrammer med over 1,2 millioner følgere. Han legger ut helt fantastiske bilder fra Sverige, og viser virkelig nabolandet vårt fra sin aller beste side. Tenk deg bilder av vakker skogsnatur, flotte fargerike naturområder, blanke innsjøer og billedskjønn skjærgård. Han har blitt insta-famous og reiser derfor verden rundt og fotograferer nydelige steder. Men Sverigebildene hans er våre favoritter.

  1. @tfbergen

Tomasz Furmanek er opprinnelig fra Polen, men bor nå i Bergen og har nesten 70 000 følgere på Instagram. Han tar helt utrolige bilder av sine eventyr i naturen, som oftest fra sin egen synsvinkel i en kajakk. De aller fleste bildene er tatt på Vestlandet og han viser virkelig landet vårt og den ville naturen fra sin beste side – nemlig fra midt på en fjord.

  1. @mortenordstrom

Morten Nordstrøm er en dansk fotograf og sjef for sosiale medier hos Sony Music Denmark, og som bor i København. Han har nesten 100 000 følgere på Instagram på grunn av sine flotte bilder av storbyen som han virkelig viser fra sin mest idylliske side. Arkitekturbilder, naturbilder og portretter er i skjønn forening på denne Instagramkontoen. Vi har så lyst til København etter å ha sett på bildene til Morten! Kanskje han vil gi oss en guidet tur i byen?

  1. @todestinationunknown

Satu Vänskä-Westgarth er en finsk jente som har flyttet til Norge. Hun er en blogger som elsker å reise og være ute i naturen, noe som virkelig preger Instagramkontoen hennes med nesten 3000 følgere. Det er hovedsakelig naturbilder, men man får også se bilder av barna hennes og andre portretter. Ved å følge denne kontoen får man oppleve det beste av Finland og Norge, samt alle stedene Satu reiser til. Og det gir oss virkelig en høy reisefeber!

  1. @somewhereincopenhagen

Anette bor og jobber i København, og Instagramkontoen hennes fanger opp de aller beste sidene ved den danske hovedstaden. Hun fotograferer arkitektur, kunst, urban design og mote – med et sterkt fokus på hva byen har å tilby. Hun har et fantastisk øye for detaljer som får oss til å stoppe opp ved alle bildene hun legger ut. Vi får ikke nok av henne! Og det gjør antakelig ikke hennes nesten 60 000 andre følgere heller.

Har du en favoritt-instagrammer som du vil dele med oss? Hva synes du om våre favoritter?

[wdi_feed id=»2″]

Reiseinspirasjon på Instagram – Skandinavia edition was last modified: januar 21st, 2016 by redaksjonen
Share
Published by
redaksjonen
Tags: instagram

Recent Posts

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minner Årets beste uke er rett rundt hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I år…

5 år ago

4 hoteller for en kulinarisk getaway

Vil du nyte gourmet på ferien? Elsker du gourmet? Da kan det ha vært tid…

6 år ago

Fire perler på Sveriges vestkyst: Bli inspirert til din neste tur

Trenger du en ferie til den svenske vestkyst? Skjærgård, båtliv, nydelig natur og idylliske omgivelser…

6 år ago

Historien om HotelSpecials

Hvordan begynte alt? Alt begynte i 99 (!) da jeg, Fredrik, studerte i Italia og…

6 år ago

3 leilighetshotell som tilbyr det lille ekstra

Har du tenkt over hvor fint det kan være å ikke forholde seg til frokosttider?…

6 år ago

Tips til spøkelsesvandringer

Finnes det spøkelser mon tro? Er du nysgjerrig på å utforske dette, så finner du…

7 år ago