Categories: Nyheter

5 magiske julemarkeder

Lys opp vintermørket og gå i en koselig julemarkedet . November og desember er vanligvis to kalde og mørke månedene, men de kan også være litt koselig fordi julen er nesten her. Vi vil hjelpe deg å komme i julestemning , her har du fem magiske julemarkeder å besøke.

Liseberg – Göteborg
Hva ville være jul uten jule på Liseberg? 18. november tennes jule By millioner av lys og fornøyelsespark blir en koselig Christmas Carol. Her kan du kjøre ritt, skøyter eller ski så lenge du bare kan. Ta med familie, venner og elsket vandre blant alle koselige posisjon på det tradisjonelle julemarkedet. Prøve gløgg, sennep, pølser og alt annet som er solgt. Lytt til julemusikk og hvorfor ikke gjøre et besøk til Julenissens julstuga og la barna forlate sine lister. Liseberg får all følelse som barn igjen. Hoteller i området rundt Liseberg.

Tivoli – København
Julemarkedet på Tivoli i København er et av de største julemarkedene med flest besøkende. Her er mange julelys, juletrær og julbodar, alt for å komme i stemning. Bodene selger delikatesser, juledekorasjoner, håndverk og andre sjanser og ender. Julemarkedet på Tivoli åpner 19. november. Hoteller i området rundt Tivoli.

Valkenberg – Holland
Denne fantastiske julemarkedet i Valkenberg ligger nær Maastricht i den sørlige delen av Holland. Byen kalles Hollands julhuvudstad og er en vanlig klassisk år etter år. Dette er ikke tilbake i julestemning, byen kjoler både gater og grotter med julstånd og hver onsdag og lørdag holdt en juleparade som et karneval med dansere, gatekunstnere og selvfølgelig tomten selv. I det minste en unik opplevelse. Hoteller i Holland.

Rådhusplassen – Oslo
Julemarkedet på Rådhusplassen i Oslo åpner 25. november og er et magisk sted å bo på på den tiden av året. Over 200 000 lamper lyser skyller over alt, og dette samles julstånden raden over et område på 500 kvadratmeter. Hver dag barn samlet for å hilse på julenissen og overlate sine lister. Hoteller i Olslo.

Berlin – Tyskland
Kan ikke få nok av julemarkedene bør definitivt gå til Tysklands hovedstad Berlin. Dette er fullpakket med julemarkeder. Det største markedet er i sentrum i Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche og tiltrekker seg hele fire millioner besøkende hvert år. Her er alt hva er jule enheter og boder solgte søtsaker, godbiter, leker, lokalt håndverk som nøtteknekker og mye mer. Kle deg varmt og nyte gløgg og brente mandler. Her er også den trad 20 meter høye juletreet årlig besøkt av mange julentusiaster. Hoteller i Berlin.

5 magiske julemarkeder was last modified: mars 30th, 2017 by redaksjonen
Share
Published by
redaksjonen

Recent Posts

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minner Årets beste uke er rett rundt hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I år…

5 år ago

4 hoteller for en kulinarisk getaway

Vil du nyte gourmet på ferien? Elsker du gourmet? Da kan det ha vært tid…

6 år ago

Fire perler på Sveriges vestkyst: Bli inspirert til din neste tur

Trenger du en ferie til den svenske vestkyst? Skjærgård, båtliv, nydelig natur og idylliske omgivelser…

6 år ago

Historien om HotelSpecials

Hvordan begynte alt? Alt begynte i 99 (!) da jeg, Fredrik, studerte i Italia og…

6 år ago

3 leilighetshotell som tilbyr det lille ekstra

Har du tenkt over hvor fint det kan være å ikke forholde seg til frokosttider?…

6 år ago

Tips til spøkelsesvandringer

Finnes det spøkelser mon tro? Er du nysgjerrig på å utforske dette, så finner du…

7 år ago